Kā iespējot privāto pārlūkošanu Safari?



Pārlūkojot tīmekli, Safari saglabā informāciju par jūsu apmeklētajām vietnēm. Ja automātiskās aizpildes preferencēs esat ieslēdzis paroles saglabāšanu, Safari arī saglabā visus lietotājvārdus un paroles, ko ievadāt automātiskai aizpildīšanai, kad nākamreiz apmeklējat tīmekļa lapu.

Ja kāda struktūra pārbauda jūsu datoru pēc pāris tīmekļa lapu pārlūkošanas, tad var iegūt visu pārlūkošanas vēsturi, ieskaitot automātiskās aizpildīšanas funkciju, ja viņi apmeklē to pašu tīmekļa lapu, kuru apmeklējat iepriekš. Viņi var apskatīt jūsu pārlūkošanas uzvedību vai saglabāto paroļu sarakstu, protams, nav piemēroti jūsu privātumam. Lai novērstu, ka citi piekļūst šai informācijai, pirms pārlūkošanas varat iespējot privāto pārlūkošanu.

Lai ieslēgtu privāto pārlūkošanu, izpildiet šos ekrānuzņēmumus.

  • Pārlūkojot tīmekļa lapu, izmantojot Safari, izvēlieties Rīcības izvēlne> Privātā pārlūkošana. (Darbības izvēlne atrodas tuvāk Safari loga augšējam labajam stūrim un izskatās kā rīks.) Adrešu laukā parādās privāta poga, kas norāda, ka ir aktivizēta privātā pārlūkošana.

  • Kad redzat apstiprinājuma ziņojumu, noklikšķiniet uz Labi. Jūs varat redzēt ekrānu, kas uzņemts labajā pusē, atzīmējot kā PRIVATE, kas apstiprina, ka esat ieslēdzis privāto pārlūkošanu.

Privātā pārlūkošana vienmēr tiek izslēgta, atverot Safari, pat ja tā bija ieslēgta, kad beidzāt Safari. Plug-ins, kas atbalsta privāto pārlūkošanu, arī pārtrauc sīkfailu un citu izsekošanas informācijas glabāšanu.

Jūs varat izslēgt privāto pārlūkošanu, kuru nevēlaties būt privātiem. Izpildiet šīs darbības:

  • Pārlūkojot tīmekļa lapu, izmantojot Safari, izvēlieties Rīcības izvēlne>; Privātā pārlūkošana (tā, lai atzīme pazustu) vai noklikšķiniet uz pogas Privātā adrese adreses laukā. (Darbības izvēlne atrodas tuvāk Safari loga augšējam labajam stūrim un izskatās kā rīks.)
  • Aizveriet visus Safari logus, ko izmantojāt, lai skatītu privāto informāciju. Ja neaizverat logus, citi lietotāji var skatīt šīs lapas, izmantojot pogas Atpakaļ un Pārsūtīt.
  • Ja lejupielādējāt kādu vietni no vietnēm, privātā pārlūkošana tikai noņem lejupielādēto vienumu nosaukumus no lejupielādes loga. Lai atbrīvotos no vienumiem, izdzēsiet tos no sava datora.

Pieņemsim, ka, ja esat aizmirsis ieslēgt privāto pārlūkošanu un vēlaties pēc kāda laika veikt to pašu privāto pārlūkošanu, varat to izdarīt šādā veidā. Kad esat pabeidzis pārlūkošanu, izvēlieties Rīcības izvēlne> Reset Safari. (Darbības izvēlne atrodas tuvāk Safari loga augšējam labajam stūrim un izskatās kā rīks). Tas visu vēsturi dzēsīs ar vienu klikšķi.

Vai vēlaties uzzināt vairāk par privāto pārlūkošanu Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera, iPad / iPhone Safari? Lūdzu, apmeklējiet visu rakstu, lai aizsargātu savus datus, pārlūkojot publisko datoru.

Iepriekšējais Raksts

Kā izņemt kontaktu sarakstu no WhatsApp grupas?

Kā izņemt kontaktu sarakstu no WhatsApp grupas?

Facebook Čivināt Pinterest WhatsApp Telegramma WhatsApp ļauj izveidot grupu, kurā ir ne vairāk kā 256 dalībnieki. Tikai gadījumā, ja vēlaties izvilkt visus kontaktus no katras grupas, jūs varat nokļūt, lejupielādējot dažas crappy progr. Ja vēlaties noņemt visus kontaktus no grupas saraksta, jūs varat to izdarīt bez trešās puses lietojumprogrammas instalēšanas. Izmantojot šo risināju...

Nākamais Raksts

Kā atspējot Java pārlūkā Chrome, Firefox, Safari un IE.

Kā atspējot Java pārlūkā Chrome, Firefox, Safari un IE.

Nesenie hakeru uzbrukumi čivināt, Facebook un Mac darbinieku klēpjdatoriem bija caur java-plugins drošības cilpu caurumiem, kas veidojas pārlūkiem. Iespējams, ka ir ieteicams atspējot Java, lai pasargātu datoru no iespējamā uzbrukuma jūsu interneta pārlūkprogrammā. Šis paziņojums izskaidro, kā atspējot Java pārlūkā Chrome, Firefox, Safari un IE . Java pārlūks, kas tie...